Villa Vredehoek   BED & BREAKFAST
   
   
Gastenboek 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 >> 


”Een soort sentimental journey in het geboortedorp van onze moeder. Zij heeft gewoond aan de Buitensingel 2 waar wij veel zijn geweest. Bedankt voor de gastvrijheid en wellicht tot ziens!”

13 december 2010 uit Nuenen

”Onze reis naar Schotland ging niet door vanwege de sneeuw hiervoor een heerlijke overnachting in Villa Vredehoek. Wat een heerlijk pand, fijne slaapkamer en badkamer, prachtig. 's Morgens een heerlijk ontbijt met in de tuin vele vogeltjes, alles zeer sfeervol. We hebben genoten.”

7 december 2010 uit Vught

”Een verrassing in de sneeuw. Wat een mooie sfeervolle villa, fijne ontvangst en heerlijk ontbijt. Een goede manier om de verjaardag van André te vieren. Bedankt!”

5 december 2010 uit Nijmegen

”Wéér een heerlijk verblijf gehad en deze keer een attente gastheer! Het appartement hebben we als luxe ervaren, heerlijk! Ontbijten in een zeer rustige omgeving en onze smaakpapillen werden weer verwend. Dank jullie wel! Tot ziens.”

15 november 2010 uit Alkmaar

”Wat een mooie omgeving!
Wat een schitterende pand!
Wat een heerlijk ontbijt!
Wat een goede verzorging!
Om te onthouden!”

7 november 2010 uit Zoetermeer

”Het was kort, maar wat hebben we genoten! Gewandeld, gefietst in deze mooie omgeving. Een heerlijk ontbijt, een fijne kamer, we voelden ons hier heel prettig. De rust en nu de prachtige bossen met de mooie herfstkleuren! Al met al een adres om te onthouden en terug te komen. Bedankt voor de gastvrijheid. Hartelijke groeten, ”De vriendinnen van de blauwe gang”.”

1 november 2010 uit Almere en Schoorldam

”Wij vonden het leuk, leuk, en nog eens leuk!”

30 oktober 2010 uit Vught

”Sfeervol verblijf in een prachtige omgeving. De villa voldoet aan alle verwachtingen. Het verblijf en ontbijt waren uitmuntend. Wij hopen nog eens terug te komen!”

29 oktober 2010 uit Hengelo

”Zeer genoten van ons verblijf. Dank voor de gastvrijheid en de prima verzorging. De zelfgemaakte jams waren elke morgen een verrassing!”

22 oktober 2010 uit Den Haag

”Villa Vredehoek betekende voor ons een warm onthaal; een plek om je thuis te voelen, vooral dankzij de kwaliteiten van onze gastvrouw. Hartelijk dank voor het fijne verblijf.”

21 oktober 2010 uit Brielle

”Alles is al gezegd en geschreven, maar wij willen het ook nog eens bevestigen. Mooi, rustig, schoon, gastvrij, een uitgebreid ontbijt, echt een paar dagen even weg uit de drukte van alledag. Hartelijk dank, goede zaken gewenst en wie weet tot ziens!”

10 oktober 2010 uit Heemstede

”Een heerlijk verblijf in een prachtige omgeving. Het gebeurt ons niet vaak dat we ons zo thuisvoelen en op kousenvoeten de ontbijttafel soldaat maken. Dank voor alle goede zorgen en wie weet tot ziens!”

26 september 2010 uit Den Haag

”We hebben een heerlijk weekend gehad! Dank!”

26 september 2010 uit Leiden

”Wat heb ik genoten van deze mooie plek. Fijn dat we een paar nachtjes onder jullie dak mochten verblijven. Dank je wel voor de gastvrijheid!

Dat heerlijke ontbijt, dat zullen we thuis missen.

Mooi huis, lekker ontbijt, heerlijk.

We hebben niet eerder zo'n luxe B&B gehad. Een eigen badkamer, tv, ontbijten met veel en lekkere broodjes. Mooie omgeving, veel gefietst (met zere billen), een bezoekje aan de fietsenmaker voor een lekke band en kapotte rem. Maar ook daar hebben we veel om gelachen!

Het eten is heerlijk, lekkere broodjes, heerlijk fruit, prachtige omgeving veel gezien. Helaas vandaag weer naar huis, bedankt voor de goede zorgen. We waren echt op vakantie.

Het is (was) heerlijk; ontbijt, goed bed, netjes, mooi en schoon. Het was genieten deze dagen!”

23 september 2010 6 zussen uit Barneveld

”Bedankt voor de gastvrije ontvangst. Perfect verzorgd, prima locatie, fijne uitleg.”

19 september 2010 uit Best

”Een uitstekend verblijf in een gezellig en luxe onderkomen. Villa Vredehoek is een aanrader waar men oog voor detail heeft. De omgeving heeft voor elk wat wils wat te bieden.”

9 september 2010 uit Maastricht

”Héérlijk was het; de veranda in het zonnetje, het ontbijt en de relaxte kamer! Dank voor de gezellige praatjes en de goede zorgen. Jullie huis is fantastisch en de omgeving ook. De veluwezoom, Doesburg, Zutphen. We hebben ons uitstekend vermaakt en we denken dat we nog een keer terugkomen!!”

4 september 2010 uit Leiden

”Dank je wel voor je goede zorgen, het heerlijke ontbijt en alle informatie!”

30 augustus 2010 uit Zeewolde

”Leuk verblijf in een oh zo charmante villa. Lekker ontbijt, en gastvrij wat wil een mens nog meer?”

27 augustus 2010 uit Gent - België

”Bedankt voor de goede zorgen. We hebben ervan genoten, ondanks de regen. We hopen tot een volgende keer.”

27 augustus 2010 uit 's-Heer Hendrikskinderen

”In één woord: perfect!”

26 augustus 2010 uit Assen

”Hartelijk dank voor de prettige dagen die wij in de Suite hebben doorgebracht. Wij hebben er van genoten en hopen tot ziens!”

17-19 augustus 2010 uit Zoetermeer

”Bedankt voor de warme ontvangst! Een geweldige gastvrouw en een schitterende villa. Wij hebben heerlijk gefietst (Hanze route) en uitstekend gegeten o.a. op Landgoed Avegoor bij Restaurant Max (aanrader!). Wie weet tot een volgende keer.”

15 augustus 2010 uit Haarlem

”Wederom bedankt voor de lieve, attente aandacht en zorg! Voor mij is deze Bed en Breakfastplek een vaste 'thuis'haven geworden, die nooit verveelt!. Ik kom graag weer eens! Mijn vrienden en kennissen uit deze omgeving worden ook nieuwsgierig naar deze B&B!!”

13 augustus 2010 uit Alkmaar

”Hartelijk dank voor de gastvrijheid, mooie schone kamer, heerlijk ontbijt, mooie entourage, voor herhaling vatbaar.”

11 augustus 2010 uit Velp (NB)

”Bedankt voor;
- heerlijke ontbijt
- hartelijke ontvangst
- goede bedden
- heel net
- alle goede tips
Een echte aanrader.”

7 - 10 augustus 2010 uit Gistel - België

”Een B&B met veel ****.... Luxueus, prachtig huis, mooi gelegen. Dank aan Monika voor haar goede zorgen. Een aanrader!”

8 augustus 2010 uit Kieldrecht - België

”Een werkelijk hartelijke ontvangst door de gastvrouw, en ook de kamer en badkamer hebben een fijne sfeer en zijn heerlijk schoon. De omgeving is prachtig om te fietsen en te wandelen en in het dorpje geniet je van de mooie villa's. Het was een waar genoegen!”

7 augustus 2010 uit Baarle Nassau

”Bedankt voor de aangename ontvangst. We hebben veel gefietst en gewandeld en nemen afscheid met veel mooie herinneringen.”

27 juli 2010 uit Beernem - België

”Een heerlijke plek, prachtige omgeving en een zeer gastvrij onthaal. Wat wil een mens nog meer! Ik ga jullie van harte aanbevelen!”

23 juli 2010 uit Landsmeer

”Zoals twee jaar geleden, ook nu weer een goed onderkomen gevonden. Lekker ontbijt, goede bedden en veel vriendelijkheid.”

19 juli 2010 uit Nijmegen

”Een-weinig-verlofnemer, want altijd opgeslorpt door muziek is deze vakantie ideaal, natuur, stilte, beweging en hier in de Kastanjelaan, comfort, rust en uitgebreid ontbijt. Nu weer met volle teugen in de muziek; iedereen welkom - Rombaux, Brugge”

16 juli 2010 uit Brugge - België

”De wens, de hoop te genieten van de schoonheid van natuur en cultuur is vervuld. Drie plezante dagen door deze gezellige, mooie B&B. Bedankt voor het heerlijke ontbijt, de mooie kamer en de gezellige ontvangst.”

16 juli 2010 uit Brugge - België

”Bedankt voor de hartelijke ontvangst, het voortreffelijke ontbijt, de informatieve gesprekjes in jullie sfeervol B&B-adres. Het was een plezier om hier te zijn en we komen vast en zeker weer terug!”

30 juni 2010 uit Wagenborgen

”We hebben ontzettend genoten van ons verblijf in jullie villa. Alles was top verzorgd. We voelden ons zeer welkom. Het was echt een vakantie van 5 sterren met een gouden randje. We zullen jullie zeker aanbevelen bij onze vrienden en kennissen. We zullen zeker nog eens terugkomen.”

25-29 juni 2010 uit Kerkrade

”Bedankt voor de hartelijke ontvangst. En voor de mooie rode kamer. Fijn om hier te beginnen met de LF4 route naar Enschede. Lekker ontbijt en slapen in goede bedden. We houden dit adres in gedachten.”

26 juni 2010 uit IJsselstein

”Na een spontane hartelijke ontvangst in jullie prachtige woning hebben wij enorm genoten van de aangename sfeer, mooie (bad)kamer en het heerlijke ontbijt! De omgeving i.c.m. voor, ons ook nog eens prachtig weer, is voor ons zeker een reden om graag nog eens terug te komen!”

23 juni 2010 uit Hoogstraten - België

”Wat een prachtige B&B hebben jullie! Het huis alleen al is heel bijzonder; een rijke geschiedenis, romantisch karakter, de veranda die aan vroeger doet denken, de zon in de ontbijtkamer, het antieke kappersmeubel... alles draagt bij aan de gezellige sfeer. Tel daarbij het enthousiasme van de gastvrouw bij op en je vakantie is tip top! Je weet dat wij ook een B&B uitbaten en we zijn dus gewend om onze gasten te verwennen. Het was zalig om zelf eens verwend te worden!”

13-17 juni 2010 uit B&B 't Materke, Oudenaarde - België

”Geweldig fijn hebben we het gehad hier in Villa Vredehoek! De suite was comfortabel, gezellig en ook zo heerlijk schoon. Helemaal welkom en op ons gemak voelden we ons, wat wil je nog meer? Wellicht tot een volgende keer.”

17 juni 2010 uit Den Bosch

”Enorm bedankt; door het verblijf in jullie prachtige Villa kreeg Outdoor Gelderland een gouden randje!”

13 juni 2010 uit Alphen (NB)

”Bedankt voor de goede zorgen. Het was een erg leuke tijd in dit fantastische gebouw. Supergastvrouw, super gefietst, gewandeld en gegeten. Een aanrader voor iedereen.”

8 juni 2010 uit Groningen

”Heel erg bedankt voor je gastvrijheid en vele tips voor uitjes en etentjes in de omgeving. Dat Ellecom (en bossen) zo mooi is, hadden we niet verwacht. Zeker voor herhaling vatbaar.”

6 juni 2010 uit Rijen

”Dit weekende was een puur plezier! En heeft ons veel deugd gedaan! Open ontvangst, rust, netheid, natuur....alles wat nodig is! veel succes met jullie B&B. God's zegens.”

6 juni 2010 uit Brussel - België

”Hartelijk bedankt voor het enthousiasme en de gastvrijheid. We hebben een heerlijke tijd hier doorgebracht. Alles is tot in de puntjes verzorgd; de kamers, ontbijt, ideeenmap enz. We hebben het zeer gewaardeerd.”

24 mei 2010 uit Rotterdam

”Leuk, leuk, leuk. Dank je wel voor de goede zorgen en wees voorbereid op dat we terug zullen komen. Fijn om zo hartelijk ontvangen te zijn en enthousiast wegwijs gemaakt te worden in Ellecom en deze prachtige omgeving.”

16 mei 2010 uit Amsterdam

”We hebben hier volop genoten. Bedankt! We komen graag een keer terug.”

15 mei 2010 uit Groningen

”Op fietstocht door de Veluwe! Maar wat een geweldig onthaal in Villa Vredehoek. Een stevig ontbijt om de hele dag te kunnen fietsen. Wel wat koud voor de tijd van het jaar, maar het warme ontvangst, de gezellige bloementuin en de vriendelijke gastvrouw maken alles goed. Dank u.”

14 mei 2010 uit Brasschaat - België

”Nederland, je bovenste beste buur! Zo lezen we de toeristische slogan in België. In Villa Vredehoek wordt dit echt realiteit! Zeer koud weer voor de tijd van het jaar, maar het warme onthaal maakt veel goed. We komen zeker nog eens terug naar deze prachtige omgeving en karaktervolle B&B.”

12 mei 2010 uit Sint-Niklaas - België

”We hebben onze ogen uitgekeken hier. Wat een schitterende omgeving! En een heerlijk huis, met een ontbijt waar je ”u” tegen zegt. Kortom: genoten! Bedankt voor alles.”

10 mei 2010 uit Sleen

”Een heerlijk ontspannen weekend met een gastvrouw die weet wat gastvrijheid inhoudt. Je bezorgde ons een luxere kamer om ons een goede nachtrust te garanderen. Op en top service. Bedankt. Ook nog een mooie wandeling gemaakt op jouw aanraden, waar we wilde zwijnen met 6 kleintjes en herten hebben gezien. Geweldig. Wellicht tot een volgende keer.”

9 mei 2010 uit Dedemsvaart

”- Dromen
In Ellecom
waar groen de ogen streelt
waar boomtoppen de oren suizen
waar je samensmelt met moeder natuur.
- Dromen
voorbij de werkelijkheid
als Monika je ontvangt in haar Heerlijkheid
als je metgezel wordt van de zoon
als gedachten tot rust komen.
- Dromen
is wakker worden in Villa Vredehoek
is je wensen achterlaten
is berusten in dat wat is.”

8 mei 2010 uit Alkmaar

”Nogmaals hartelijk dank voor ons fijne verblijf in jullie villa. Warme ontvangst, heel fijne kamer en een lekker en gezellig ontbijt. De Villa-Vredehoek-wandeling van een uur was prachtig. We hebben inderdaad wilde zwijnen gezien, precies op de plaats waar dit in de wandeltekst staat aangegeven.”

7 mei 2010 uit Reuver

”Heel hartelijk dank voor alle goede zorgen, de gastvrijheid, hartelijke ontvangst, goede tips, etc! We hebben genoten en waren even helemaal lekker weg. Een plekje om zeker te onthouden en door te geven!”

7 mei 2010 uit Snakkerburen

”We hebben genoten van de omgeving en niet alleen daarvan. De hartelijke ontvangst en het verblijf in deze mooie smaakvolle villa was top. Het uitgebreide ontbijt was overdadig met veel keus. We namen er de tijd voor. Veel dank hiervoor aan gastvrouw Monika in het bijzonder. Een adres om terug te komen.”

4 mei 2010 uit Dordrecht

”Hartelijk dank voor 2 heerlijke dagen in het prachtig Villa Vredehoek!! Ondanks het wat druilerige weer hebben we een erg ontspannen weekend gehad en veel gezien en heerlijk gewandeld. We komen zeker terug!”

2 mei 2010 uit Utrecht

”Hartelijk bedankt voor het fijne onthaal en het heerlijke ontbijt. De naam van de Vredehoek zegt het zelf; rust en vrede. We hebben enorm genoten!”

27 april 2010 uit Hamme (België)

”Hartelijk dank voor alle goede zorgen en het heerlijke verblijf in Villa Vredehoek! We hebben genoten van het fietsen in de prachtige omgeving. Al met al een super "ondertrouwreis"!”

23 april 2010 uit Amsterdam

”Het was heerlijk genieten! Echt vakantie, zo'n weekendje weg. Vriendelijke en spontane ontvangst, prachtige omgeving met mooie wandelingen. Veel succes met jullie B&B”

19 april 2010 uit Loenen a/d Vecht

”Bedankt voor alle goede zorgen, de leuke verhalen, de schone kamer, de heerlijke douche, het uitgebreide ontbijt en de tip voor de wilde zwijen. een dikke 9!”

19 april 2010 uit Amsterdam

”We hebben een fijn weekend gehad in een prachtige villa. (Villa Kakelbont "Pipi") Bedankt voor het gastvrije ontvangst, lekker ontbijt en goede zorgen.”

17 april 2010 uit Waalwijk

”Aangekomen op de fiets zit de vrouw des huizes op haar knieën het zevenblad te verwijderen. Ik word hartelijk ontvangen, krijg een glas fris (daar was ik precies aan toe) en krijg een schitterende kamer toegewezen.
's Avonds uit eten in de Peerdestal. Heerlijk. 's Ochtens een uitgebreid mooi verzorgd ontbijt. Klaar voor een nieuwe tocht. Zeker voor herhaling vatbaar!”

7 april 2010 uit Amsterdam

”Ook wij hebben, net als zo te lezen, al onze voorgangers, ook genoten van ons verblijf hier. De tijd staat dan eindelijk even stil, je weet even niet meer wat voor dag het is. Altijd een goed teken. Wij waren hier met zijn zevenen, 6 volwassenen en een baby. Gisteren zijn we naar Middachten geweest, waar we de geweien van alle dit jaar afgeschoten dieren konden bewonderen. Ik als groot dierenliefhebber vind dat altijd wat minder, maar voor het beheer zal het nodig zijn. Ook een valkenier kwam met 10 vogels zijn "kunsten" vertonen, heel boeiend, wat een schitterende dieren. Ook wij hebben genoten van de gastvrijheid. Heerlijk ontbijt, fijne kamers en goede bedden. Ik weet het nu zeker, wij zijn thuis echt toe aan nieuwe bedden, ik slaap eindelijk zonder rugpijn! Dank Monika, voor je goede tips en uitstekende verzorging. Tot gauw wellicht.”

28 maart 2010 uit Wijdewormer

”Bedankt voor het gastvrije en geweldige sfeervolle huis, we hebben genoten, alles is voortreffelijk. We komen vast terug.”

27 maart 2010 uit Drimmelen

”We hebben heerlijke dagen gehad! Een gastvrije ontvangst. Goede kamer, goede bedden en badkamer. Prachtige wandeling gemaakt (aangeraden door Monika). Heerlijk gegeten in 'De Peerdestal'. Kortom een fantastisch weekend.”

21 februari 2010 uit 's-Gravenzande”Ces trois jours de calme nous ont fait beaucoup de bien; belles balades dans les bois enneigés - bonne continuation.
Dit betekent dat dit drie-daagse verblijf een echt plezier is geweest, en ons veel deugd heeft gedaan. Rust, kalmte, warme ontvangst....een echt Vredehoek!”

17 februari 2010 uit Forville - België”We hebben 3 nachten/4 dagen genoten van het verzorgde appartement. De ontbijten waren ook prima verzorgd. Heerlijk gewandeld in een schitterende omgeving, die we al kenden. De service in Villa Vredehoek was geweldig en nodigt zeker uit om nog eens terug te komen, maar ook om reclame voor te maken! Nogmaals bedankt!”

17 februari 2010 uit Veldhoven”Bedankt voor het heerlijke verblijf in Villa Vredehoek. We hebben heerlijk geslapen en lekker gegeten. Ik hou alleen niet van zacht gekookte eitjes, haha, sorry!”

14 februari 2010 uit Hazerswoude-Dorp”Erg vriendelijke en open ontvangst! Mooie verzorgde kamer en heerlijk geslapen. Het was maar voor 1 nachtje deze keer, maar er zijn plannen om terug te komen!”

8 februari 2010 uit BredaGastenboek <<  2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 >>